De stijl van… Yvonne!

Ons dreamteam bestaat uit vrouwen in allerlei shapes & sizes, elk met hun eigen stijl. Wij vinden persoonlijke service en 1 op 1 shoppen erg belangrijk bij Maxim’s, en mensen die vaker bij ons komen shoppen vragen soms zelfs specifiek om te shoppen met een specifieke collega, omdat hun stijl overeenkomt. We zijn trots op ons team, en stellen hen graag aan je voor. Deze blog: de stijl van Yvonne.

Yvonne: “Ik ben 1m70 en draag maat 44. Ik ben écht een broekenmens. Hoewel ik ook wel een paar kortere rokjes in m’n kast heb hangen, kan je me in principe wel uittekenen in een jeans, broek of pak. Ik draag allerlei merken, maar grijp het vaakst naar Sommermann, Kaffe Curve, Zoey en Xandres. Verder hou ik van neutrale kleuren. Geen knalkleurtjes voor mij, maar wel wit, zwart, grijs, beige, donkerblauw,… Je zal me ook niet snel in een print zien, of het moet een kleinere print zijn in een neutrale kleur. Ik hou ook van laagjes, zoals een blouse onder een trui of met een lekker vest of toffe blazer. Gelukkig heb ik het niet snel te warm!”

Hoe zou je zelf je stijl omschrijven?

Stoer met een chique twist.

Welke trend vind je momenteel heel leuk?

Pofmouwtjes (sowieso alle leuke mouwaccenten momenteel) en parels.

…en welke is minder jouw ding?

Lange jurken! Heel leuk bij een ander, maar niet mijn stijl.

Wat is volgens jou hét item dat elke vrouw in haar kast moet hebben?

Een witte blouse!

24 gedachten over “De stijl van… Yvonne!”

 1. Superleuk! Qua stijl komen we overeen met één uitzondering, ik ben namelijk wel van de lange jurken. Door jou presentatie van de blouse en sweater van Matt (beige) heb ik hem besteld. Baal dat ik 150 km moet rijden om naar jullie te komen maar ben blij dat het naar huis wordt opgestuurd. En hoe….echt een kadootje!

  1. Ik denk dat deze van Only is, dan zou hij 49,99 zijn. Neem gerust contact op met de winkel met de bijhorende foto, we verzenden pakketjes. Fijne avond!

 2. Ik ben echt zo’n type als Yvonne,….ook ik draagaat 44 ben wel iets kleiner 1.67
  En soms vind ik het ook leuk om rood te dragen…ik ben 64 jaar ….en dit is van de laatste jaren…ben ik ook iets dikker geworden… helaas…ik zou willen dat jullie winkel bij ons in Den Helder was….kijk altijd naar jullie filmpjes…. erg leuk!!

 3. Mijn stijl, chic/sportief
  Blazer jasjes , iets langer model, en de midi lange jurken in rustige kleur.
  Wat ik minder goed vind voor mij, alle truitjes en blouses die m’n billen niet bedekken.
  N blazer jasje in crème kleur.
  T kort leren jasje/ spijkerbroek is echt Yvonne voor mij.
  Maar t zwart staat ook geweldig.
  Toppertje hoor.

 4. Eigenlijk allemaal leuk, maar 4 van de 6 super. Wat ook schoenen doen voor een outfit wordt duidelijk. De coltrui met broek en de witte trui bovenkant zou ik zelf niet aandoen, maar staan leuk. De rest: ook mijn smaak!( maar ik houd ook van lange jurken 🤓)
  Groet vanuit Een Zonnig Australië Marja Legius

 5. Petra van Ostaden

  Het is een leuke meid, en showt altijd een leuke stijl die Ivonne draagt , past ook helemaal bij mij.
  Ga zo door Ivonne ,Toppie.

 6. Yvonne, je bent al jaren mijn stijlicoon en voorbeeld!! Dank voor alle gave tips en prachtige combi’s!! Tot snel! X Myrthe

 7. Anita van der Meer-Heesakkers

  Hoi Yvonne,
  Je hebt inderdaad een mooie rustige uitstraling, van stoer naar chique, maar ook heel mooi en vooral vrouwelijk!

  Erg leuk om de mode “aan te zien” , zodat het duidelijker is hoe kleding staat wat het maken van keuzes zoveel gemakkelijker maakt!
  Zelf passen met goede hulp van een van de dames van Maxim’s zorgt ervoor dat ik graag naar jullie winkel kom!
  Fijne zondag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *