Over Maxim's Fashion

Welkom bij de grootste plussize winkel van Nederland. Waar je altijd welkom bent om gezellig te komen shoppen, de koffie altijd klaar staat, iedereen z’n best doet om je mooi te doen voelen en je sowieso met een blij gevoel de deur uitgaat. 

Ons team draagt zelf ook plussize mode en begrijpt dus als geen ander wat goed staat bij jouw shape en stijl.

Meet the dreamteam!

_DSC6082

Yvonne

Het fijne bij Maxim’s is dat ik de klanten veel persoonlijke aandacht kan geven. Mijn dag kan dus ook niet meer stuk als men blij en met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Milly

Al langere tijd ben ik met veel plezier eigenaar van Maxim’s. Ik vind het leuk om jullie te inspireren en te laten zien dat je als vollere vrouw prachtig bent.

Milly & Yvonne
_DSC5970

Bertie

Met mensen omgaan vind ik toch wel het allerleukste aan deze baan, leuk om te zien dat je mensen blij kunt maken met een goed advies en een gezellig gesprek. 

_DSC5931

Nikie

Hiervoor werkte ik als kapster, maar ik was toe aan iets nieuws. Je moet van je hobby je beroep maken, zeggen ze! Dat doe ik dan ook met veel plezier bij Maxim’s.

Natalie

Ik kocht vroeger altijd mijn kleding bij Maxim’s waardoor ik me zekerder voelde en veel complimenten kreeg. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik nu lid ben van dit leuke team.

_DSC5773
_DSC6115

Ilse

Na een leven in de horeca weer terug in de mode! Mijn opleiding mode en kleding komt hier weer van pas. Ik hoop je te mogen ontmoeten in de nieuwe winkel!

_DSC5765

Marleon

Klanten bij Maxim’s variëren in leeftijd en smaak en het is iedere dag een uitdaging om de klanten met een goed gevoel de deur uit te zien gaan.

Rietje

Ik zorg dat de outlet er altijd netjes bij ligt en help klanten graag met het vinden van een leuke nieuwe outfit voor een fijn prijsje. 

_DSC5947
_DSC6131

Hetty

De klant persoonlijk helpen en deze tevreden de deur uit zien gaan is het mooiste compliment. Zeker als ze een volgende keer graag terug komen.

_DSC5981

Barbara

Het adviseren, combineren en de klanten tevreden de winkel uit laten gaan is boeiend en blijft een uitdaging voor me.

Marianne

Ik zorg ervoor dat onze klanten elke week op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de leukste inspiratie. Ik ben gek op jurkjes en rokken! Favoriete merken: Zizzi, Only Carmakoma en Ophilia.

_DSC5784
_DSC6109

Annet

Elke dag omringd worden door de leukste mode, de leukste collega’s en natuurlijk de allerleukste klanten, daar word ik blij van!

_DSC5938

Diana

Ik heb al heel lang een passie voor plussize mode en vrouwen helpen zich mooi te voelen. Zo leuk om dit nu voor Maxim’s te kunnen doen!