Over Maxim's Fashion

Welkom bij de grootste plussize winkel van Nederland. Waar je altijd welkom bent om gezellig te komen shoppen, de koffie altijd klaar staat, iedereen z’n best doet om je mooi te doen voelen, persoonlijke service en advies top prioriteit is en je sowieso met een blij gevoel de deur uitgaat. 

Ons team draagt zelf ook plussize mode en begrijpt dus als geen ander wat goed staat bij jouw shape en stijl.

Meet the dreamteam van mooimakers & mogelijkmakers!

Maxim's Mooimakers

De personal shoppers van Maxim’s! Wij staan voor jou klaar om je te helpen met het vinden van een fantastische outfit (of drie). We houden rekening met jouw stijl en budget, banen ons moeiteloos een weg doorheen alle collecties en merken om leuke combinaties te maken en geven input als jij dat fijn vindt. Als jouw personal shoppers is ons doel om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en inspireren zoals jij dat wil.

Untitled design (12)

Milly

Al lange tijd ben ik met veel plezier eigenaresse van Maxim’s. Ik vind het leuk om jullie te inspireren en te laten zien dat je als vollere vrouw prachtig bent.

Untitled design (3)

Yvonne

Het fijne bij Maxim’s is dat ik de klanten veel persoonlijke aandacht kan geven. Mijn dag kan dus ook niet meer stuk als men blij en met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Untitled design (9)

Marjel

Mijn manier van uitdrukken is o.a. waarop ik mijzelf kleed. Bij Maxim’s kan ik iedere dag iets aardigs voor een collega of klant doen. En met een dosis enthousiasme durft een klant uit zijn comfortzone te gaan!

Untitled design (13)

Annet

Elke dag omringd worden door de leukste mode, de leukste collega’s en natuurlijk de allerleukste klanten, daar word ik blij van! Ik hou van stijlvolle en vrouwelijke looks met een trendy twist.

Untitled design (14)

Anouk

Ik weet door mijn eigen ervaring hoe geweldig het winkelen is bij Maxim’s. Het geeft je zoveel meer zelfvertrouwen. Daarom ben ik blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken in dit fijne team.

Untitled design (15)

Diana

Ik heb al heel lang een passie voor plussize mode en vrouwen helpen zich mooi te voelen. Zo leuk om dit nu voor Maxim’s te kunnen doen!

Untitled design (18)

Barbara

Het adviseren, combineren en de klanten tevreden de winkel uit laten gaan is boeiend en blijft een uitdaging voor me.

Untitled design (16)

Rietje

Ik zorg dat de outlet er altijd netjes bij staat en help klanten graag met het vinden van een leuke nieuwe outfit voor een fijn prijsje. I love my job!

Untitled design (10)

Sandra

Ik vind het fijn dat we bij Maxim’s nog gezellige en persoonlijke aandacht aan de klant kunnen geven. Mensen helpen in de zoektocht naar een mooie combinatie en outfit waar zich mooi en prettig in voelen is mijn doel!

Untitled design (5)

Esther

Ik vind het leuk om klanten blij te maken met een mooie outfit zodat ze stralend de deur uitlopen!
Ik vind het ook erg leuk om de poppen mooi aan te kleden als inspiratie voor de klanten en de etalage in te richten zodat iedereen zin krijgt om te shoppen.

Untitled design

Anne-Marie

Ik werk pas kort bij Maxim’s. Er hangt een fijne sfeer en er is voor elke klant wat leuks te vinden. Zelf draag ik graag een lange blouse met een lederlook legging of slim fit spijkerbroek eronder.

Untitled design (11)

Miriam

Ik geniet ervan om mensen helemaal happy te zien, dat ze gaan stralen als ze zichzelf in de spiegel zien met prachtige kleding. Het is fantastisch om met zo’n geweldig team te mogen werken in- zoals een klant het noemde- de grote maten hemel.

Untitled design (7)

Mariola

Ik ben blij als is de klant leuke fashion tips kan geven. En dat ze dan blij met hun mooie set de deur uit lopen.

Zelf hou ik van een jurk met riem of een toffe een flared jeans. Mijn outfit is altijd af met een paar mooie oorbellen.

Untitled design (8)

Wendy

Het leukste aan mijn werk bij Maxims is dat mensen vol zelfvertrouwen de winkel verlaten dat het lijkt dat ze bijna zweven. Zelf ben ik echt een “broekendame”, daar voel ik me mooi en helemaal mezelf in.

Untitled design (3)

Daniëlle

Uit eigen ervaring weet ik dat een leuke outfit je een goed en zelfverzekerd gevoel kan geven. Ik vind het dan ook echt fijn klanten met mooie nieuwe kleding en een brede glimlach op hun gezicht weg te zien gaan.

Maxim's Mogelijkmakers

Wij zijn het dreamteam achter de schermen! Bij het runnen van de grootste plussize winkel van Nederland komt ook heel wat kijken dat niet direct iets te maken heeft met personal shopping, maar even belangrijk is. Zo helpen we mekaar om alles in goede banen te leiden én om jouw shopping ervaring zo leuk mogelijk te maken!

Untitled design (2)

Carla

Ik ben back-office medewerker bij Maxims.  Dit geeft mij iedere dag weer een positieve energie! Zeker met al mijn leuke collega’s.

Ik draag graag comfortabele kleding in mooie rustige kleuren.

Untitled design (17)

Marianne

Ik zorg ervoor dat onze klanten elke week op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de leukste inspiratie via social media, nieuwsbrieven en de website. Ik ben gek op jurkjes en rokken!