Over Maxim's Fashion

Welkom bij de grootste plussize winkel van Nederland. Waar je altijd welkom bent om gezellig te komen shoppen, de koffie altijd klaar staat, iedereen z’n best doet om je mooi te doen voelen, persoonlijke service en advies top prioriteit is en je sowieso met een blij gevoel de deur uitgaat. 

Ons team draagt zelf ook plussize mode en begrijpt dus als geen ander wat goed staat bij jouw shape en stijl.

Meet the dreamteam van mooimakers & mogelijkmakers!

Maxim's Mooimakers

De personal shoppers van Maxim’s! Wij staan voor jou klaar om je te helpen met het vinden van een fantastische outfit (of drie). We houden rekening met jouw stijl en budget, banen ons moeiteloos een weg doorheen alle collecties en merken om leuke combinaties te maken en geven input als jij dat fijn vindt. Als jouw personal shoppers is ons doel om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en inspireren zoals jij dat wil.

maxims milly

Milly

Al lange tijd ben ik met veel plezier eigenaresse van Maxim’s. Ik vind het leuk om jullie te inspireren en te laten zien dat je als vollere vrouw prachtig bent.

maxims yvonne

Yvonne

Het fijne bij Maxim’s is dat ik de klanten veel persoonlijke aandacht kan geven. Mijn dag kan dus ook niet meer stuk als men blij en met een tevreden gevoel naar huis gaat.

maxims marjel

Marjel

Hoe ik me kleed is een van de manieren waarop ik me uitdruk. Bij Maxim’s kan ik iedere dag iets aardigs voor een collega of klant doen. En met een dosis enthousiasme durft een klant uit zijn comfortzone te gaan!

maxims anouk

Anouk

Ik weet door mijn eigen ervaring hoe geweldig het winkelen is bij Maxim’s. Het geeft je zoveel meer zelfvertrouwen. Daarom ben ik blij dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken in dit fijne team.

maxims annet

Annet

Elke dag omringd worden door de leukste mode, de leukste collega’s en natuurlijk de allerleukste klanten, daar word ik blij van! Ik hou van stijlvolle en vrouwelijke looks met een trendy twist.

maxims diana

Diana

Ik heb al heel lang een passie voor plussize mode en vrouwen helpen zich mooi te voelen. Zo leuk om dit nu voor Maxim’s te kunnen doen!

maxims caroline F

Caroline

Ik vind het zo gaaf om elke dag weer bezig te kunnen zijn met mode en mensen inspireren! Zelf hou ik van kleding die vrouwelijk is maar pit heeft.

maxims sandra

Sandra

Ik vind het fijn dat we bij Maxim’s nog gezellige en persoonlijke aandacht aan de klant kunnen geven. Mensen helpen in de zoektocht naar een mooie combinatie en outfit waar zich mooi en prettig in voelen is mijn doel!

maxims rietje

Rietje

Ik zorg dat de outlet er altijd netjes bij staat en help klanten graag met het vinden van een leuke nieuwe outfit voor een fijn prijsje. I love my job!

anne-marie

Anne-Marie

Ik ben de digitale Mooimaker van de winkel! Ik sta klaar om alle online shopvragen te beantwoorden en zorg dat alle pakketjes als een mooi ingepakt cadeautje opgestuurd worden. Tussendoor laat ik me graag inspireren door alle nieuwe collecties..

maxims esther

Esther

Ik vind het leuk om klanten blij te maken met een mooie outfit zodat ze stralend de deur uitlopen!
Ik vind het ook erg leuk om de poppen mooi aan te kleden als inspiratie voor de klanten en de etalage in te richten zodat iedereen zin krijgt om te shoppen.

maxims miriam

Miriam

Ik geniet ervan om mensen helemaal happy te zien, dat ze gaan stralen als ze zichzelf in de spiegel zien met prachtige kleding. Het is fantastisch om met zo’n geweldig team te mogen werken in- zoals een klant het noemde- de grote maten hemel.

maxims mariola

Mariola

Ik ben blij als is de klant leuke fashion tips kan geven. En dat ze dan blij met hun mooie set de deur uit lopen.

Zelf hou ik van een jurk met riem of een toffe flared jeans. Mijn outfit is altijd af met een paar mooie oorbellen.

maxims wendy

Wendy

Het leukste aan mijn werk bij Maxims is dat mensen vol zelfvertrouwen de winkel verlaten dat het lijkt dat ze bijna zweven. Zelf ben ik echt een “broekendame”, daar voel ik me mooi en helemaal mezelf in.

maxims danielle

Daniëlle

Uit eigen ervaring weet ik dat een leuke outfit je een goed en zelfverzekerd gevoel kan geven. Ik vind het dan ook echt fijn klanten met mooie nieuwe kleding en een brede glimlach op hun gezicht weg te zien gaan.

maxims deborah

Deborah

Ik heb verschillende stijlen, maar de meest voorkomende is dan een mix van vrouwelijk met een stoere touch. 
Het is geweldig om mensen te helpen met een nieuwe outfit. Ze soms uit hun comfortzone te halen en ze dan te zien stralen en zichzelf zelfverzekerder te zien voelen, erg dankbaar.

maxims anne

Anne

Als de Benjamin van het team vind ik het leuk om volop bij te leren en sta ik vol enthousiasme klaar om vrouwen te helpen bij het vinden van een nieuwe outfit. Mijn eigen stijl is casual en stoer, met een knipoog naar de laatste trends (al draag ik wel gewoon wat ik zelf leuk vind hoor!).

 

maxims ingrid

Ingrid

Heerlijk om zo ondergedompeld te worden in een warm en gezellig bad bij Maxim’s! Zelf hou ik van stijlvolle looks, maar ik vind het ook erg leuk om elke vrouw te zien stralen op haar eigen manier.

Maxim's Mogelijkmakers

Wij zijn het dreamteam achter de schermen! Bij het runnen van de grootste plussize winkel van Nederland komt ook heel wat kijken dat niet direct iets te maken heeft met personal shopping, maar even belangrijk is. Zo helpen we mekaar om alles in goede banen te leiden én om jouw shopping ervaring zo leuk mogelijk te maken!

maxims carla

Carla

Ik ben back-office medewerker bij Maxims.  Dit geeft mij iedere dag weer een positieve energie! Zeker met al mijn leuke collega’s.

Ik draag graag comfortabele kleding in mooie rustige kleuren.

maxims marianne

Marianne

Ik werk achter de schermen om foto’s en filmpjes te maken en zorg er voor dat onze klanten elke week op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de leukste inspiratie via social media, nieuwsbrieven en de website. Ik ben gek op jurken en rokken en hou van rood en zwart.

maxims caroline

Caroline

Mij vind je in het magazijn, waar ik elk seizoen tienduizenden kledingitems ontvang, uitpak, prijs en (letterlijk) klaarstoom voor de winkel. Heerlijk om alle nieuwe collecties als eerste voorbij te zien komen.