Over Maxim's Fashion

Welkom bij de grootste plussize winkel van Nederland. Waar je altijd welkom bent om gezellig te komen shoppen, de koffie altijd klaar staat, iedereen z’n best doet om je mooi te doen voelen en je sowieso met een blij gevoel de deur uitgaat. 

Ons team draagt zelf ook plussize mode en begrijpt dus als geen ander wat goed staat bij jouw shape en stijl.

Meet the dreamteam!

Maxim's

Yvonne

Het fijne bij Maxim’s is dat ik de klanten veel persoonlijke aandacht kan geven. Mijn dag kan dus ook niet meer stuk als men blij en met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Milly

Al langere tijd ben ik met veel plezier eigenaar van Maxim’s. Ik vind het leuk om jullie te inspireren en te laten zien dat je als vollere vrouw prachtig bent.

Maxim's
Maxim's

Bertie

Met mensen omgaan vind ik toch wel het allerleukste aan deze baan, leuk om te zien dat je mensen blij kunt maken met een goed advies en een gezellig gesprek. 

Maxim's

Nikie

Hiervoor werkte ik als kapster, maar ik was toe aan iets nieuws. Je moet van je hobby je beroep maken, zeggen ze! Dat doe ik dan ook met veel plezier bij Maxim’s.

Natalie

Ik kocht vroeger altijd mijn kleding bij Maxim’s waardoor ik me zekerder voelde en veel complimenten kreeg. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik nu lid ben van dit leuke team.

Maxim's
Maxim's

Ilse

Na een leven in de horeca weer terug in de mode! Mijn opleiding mode en kleding komt hier weer van pas. Ik hoop je te mogen ontmoeten in de nieuwe winkel!

Maxim's

Marleon

Klanten bij Maxim’s variëren in leeftijd en smaak en het is iedere dag een uitdaging om de klanten met een goed gevoel de deur uit te zien gaan.

Joke

Doordat ik ondertussen veel klanten goed ken, weet ik welke stijl het beste bij ze past. Super toch als ze dan helemaal blij en tevreden de winkel verlaten, mét een mooie outfit van Maxim’s?

Maxim's
Maxim's

Hetty

De klant persoonlijk helpen en deze tevreden de deur uit zien gaan is het mooiste compliment. Zeker als ze een volgende keer graag terug komen.

Maxim's

Barbara

Het adviseren, combineren en de klanten tevreden de winkel uit laten gaan is boeiend en blijft een uitdaging voor me.

Marianne

Ik zorg ervoor dat onze klanten elke week op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de leukste inspiratie. Ik ben gek op jurkjes en rokken! Favoriete merken: Zizzi, Only Carmakoma en Ophilia.

Maxim's