Maxim's

Welkom bij de grootste plussize winkel van Nederland! 400 m² shopplezier met meer dan 40 merken in maat 44 tot 58. Kom gezellig shoppen, de koffie staat klaar!

Hoofdstraat 48
5683AG Best

0499-375479

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 – 17u30

Zaterdag: 10:00 – 17:00

 

Laatste zondag van de maand Koopzondag

12:00 – 17:00

info@maxims.nl

Outlet

200 meter naast onze winkel vind je de Maxim’s Outlet, waar je het hele jaar door kan shoppen tot 70% korting. Een leuke afsluiter van je bezoek aan Maxim’s!

Boterhoek 177
5683AZ Best

06-16004178

Maandag: Gesloten

Dinsdag t/m Zaterdag: 10:00 – 17:00

 

Laatste zondag van de maand Koopzondag

12:00 – 17:00

info@maxims.nl

Sluitingsdagen

 Carnaval, Tweede Paasdag, Koningsdag, Hemelvaartsdag, 

Tweede Pinksterdag, Eerste en tweede Kerstdag

Elke laatste zondag van de maand koopzondag


Veelgestelde vragen

Zowel voor de winkel als voor de outlet zijn er gratis parkeerplaatsen voor de deur en in de straat.

De winkel en de outlet bevinden zich op wandelafstand van het station en verschillende bushaltes, en zijn vlot te bereiken met het openbaar vervoer.

We willen dat iedereen zich comfortabel en welkom voelt, dus onze winkel is ook toegankelijk voor een rolstoel, rollator of scootmobiel.

We werken samen met een ervaren kleermaakster die jouw kleding op maat kan vermaken. Hiervoor betaal je enkel de kosten van het vermaken. Wij spelden je kleding af in de winkel en noteren je wensen, en na een week kan je je kleding komen ophalen. Betalen doe je achteraf.

Zeker! Kleding ruilen is mogelijk tot 8 dagen na je aankoop en op vertoon van je kassaticket.

Zowel de winkel als de outlet beschikken over een toilet waar je gebruik van kan maken. Het toilet in de winkel is rolstoelvriendelijk.

Je kan bij ons contant betalen, pinnen, of betalen met een creditcard.

Wij hebben geen webshop! Wel een grote en fijne winkel waar je meer dan welkom bent en we je graag verderhelpen, dus kom gerust langs! Wedden dat je met een blij gevoel de deur uitgaat?

Bij elke aankoop van een niet-afgeprijsd artikel, spaar je automatisch mee in ons kassaysteem. Heb je €25 gespaard, dan ontvang je dit bedrag als korting op je aankoop. Makkelijk, snel en voordelig!

De outlet beschikt over 4 ruime paskamers, de winkel heeft 9 zeer ruime paskamers. Je hoeft dus nooit lang te wachten om te passen! 

Als je niet tevreden bent over je kleding, raden we je aan om contact met ons op te nemen en langs te komen in de winkel. We kijken dan graag hoe we jou het beste verder kunnen helpen. Let wel, dit kan enkel bij kleding die in dat seizoen werd gekocht.

Inschrijven kan via onze homepagina, of door dit aan te geven in de winkel aan de kassa. Ben je ingeschreven en wens je liever geen nieuwsbrief meer te ontvangen? Geen probleem, onderaan elke mail vind je de optie om je uit te schrijven op onze nieuwsbrieven.