Vanaf nu maandag altijd gesloten – dit is de reden

Op maandag kon je bij ons altijd shoppen, van 13u tot 17u30. Recent hebben we besloten om de winkel ook op maandagen te sluiten. En dat doen we niet zomaar! De reden wil ik graag persoonlijk toelichten.

Ik ben supertrots op hoe goed de winkel loopt. 18 jaar geleden ben ik gestart met 1 klein winkeltje, en intussen is dat uitgegroeid tot de grootste plussize winkel van Nederland én een outlet, waar een team van 20 vrouwen elke dag met veel plezier en passie helpt om vrouwen een outfit aan te reiken waar ze in kunnen stralen. #lovemyjob
Steeds vaker vinden nieuwe mensen ook hun weg naar de winkel, en dat vinden we uiteraard ook superleuk.

Maar ik vind het ook heel belangrijk dat iedereen die komt shoppen, kan genieten  van de gezellige sfeer en het persoonlijke advies waar we zo trots op zijn… en hoe drukker het is, hoe moeilijker dat wordt.

Zaterdagen zijn van nature altijd wat drukker, en de laatste tijd merken we allemaal dat er op die dagen soms zoveel mensen komen shoppen, dat het soms lastig is om iedereen te helpen op de manier waarop we dat willen.

Omdat die service te belangrijk is voor ons, willen we die drukte beter managen door meer ruimte te maken in het team. En sluiten op maandag betekent dus ook: meer mensen om jullie te helpen op andere, drukkere dagen. Beter voor ons, en voor jullie natuurlijk ook!

Word je graag uitgebreid geholpen? Weet dan dat we doorheen de week vaak wel net iets meer tijd hebben hiervoor. Plan je shoppingdagje dus gerust ook eens in op een doordeweekse dag. Van dinsdag t/m zaterdag (en elke laatste zondag van de maand op koopzondag) zijn jullie nog steeds van harte welkom en staan we graag voor je klaar.

Was maandag voor jou écht de enige dag en baal je nu ontzettend? Stuur ons dan een mailtje, dan boeken we voor jou graag een shopmoment op maandag in!

17 gedachten over “Vanaf nu maandag altijd gesloten – dit is de reden”

 1. M. Boonstra-Lemmen

  Hallo allemaal, ik denk dat het een goede beslissing is, alhoewel ik ook graag even op zo’n verloren maandagmiddag binnen wipte. Echter, de drukte die maar groeit en groeit ( en hoe fijn is dat) brengt inderdaad ook allerlei dingen met zich mee. Het is zoveel meer dan alleen kleding verkopen, en jullie “warm bad” doet zo’n goed. Daarbij af en toe een uurtje rustig aan kunnen doen, moet jullie toch ook niet tegenstaan. Topzaak Topteam! Ik kom graag op andere dagen.

 2. Jullie hebben groot gelijk, goede/ ,fijne service is erg belangrijk .Wijs besluit ga er voor 👍

  Met vriendelijke groeten
  Fridy Verdel

 3. Prima move !!! Er blijft nog voldoende mogelijkheden over om een geschikt moment te vinden en lekker rond te neuzen in jullie geweldige winkel !!

 4. Ik vind het wel jammer, ik weet dat mijn vriendin eigenlijk alleen op maandag kon en wij maakten er dan een leuk dagje van en er was dan inderdaad vaak iemand die ons goed kon helpen. Helaas gaat dat nu niet meer. Begrijp het wel hoor.

 5. Marianne van der Meulen

  Komt er in plaats van de maandag een koop avond? Ik mis die enorm. Door de week kan ik vaak niet, zaterdag is heel druk, en met een koopavond zou ik enorm blij zijn.

 6. Hallo leuk team
  Dat doen jullie heel goed.En dan toch weer die extra service geven aan klanten die alleen op maandag kunnen,helemaal top.
  Het ziet er allemaal heel mooi en goed uit,en ook een gezellig team.
  De filmpjes zijn ook altijd leuk.
  Heel veel succes 👍🏻
  Groetjes Marja Everaerts.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *