Over ons - Maxim's
15286
page,page-id-15286,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Over ons

maxims-over-ons
Damesmode in maat 44 t/m 58. Voor elke leeftijd en elke gelegenheid. Van sportief tot hip, van stijlvol tot klassiek.

Ons doel is om u mooier te maken! Met een team van 8 ervaren en enthousiaste medewerkers staan we dagelijks voor u klaar. Wij begeleiden u graag bij uw kledingkeuze en adviseren eerlijk en oprecht. Wij bieden een ruim assortiment met verschillende kledingstijlen voor alle leeftijden. Stijlvol, sportief, hip, klassiek, voor alles kunt u bij ons terecht. Daarnaast persoonlijke aandacht met een kopje koffie. U kunt voor de deur gratis parkeren en we zijn optimaal bereikbaar per openbaar vervoer. U bent van harte welkom!

Milly-site2
Milly

Al langere tijd ben ik met veel plezier eigenaar van Maxim’s. Ik vind het leuk om jullie te inspireren en te laten zien dat je als vollere vrouw prachtig bent. Echte schoonheid komt van binnen en dat straal je uit! Er is de laatste jaren een enorme ontwikkeling geweest in de mode voor curvy vrouwen. Mooie silhouetten die ons lichaam goed tot haar recht laten komen en een vrouwelijke uitstraling geven. Ook trends & fashion worden vertaald en vindt je terug in onze winkel. Mijn team & koffie staan altijd voor jullie klaar! Voel je welkom!

Joke-site
Joke

Al ruim 11 jaar werk ik met veel plezier bij Maxim’s. Elke dag is anders door de verscheidenheid aan werkzaamheden maar het allerleukste aspect vind ik het adviseren van de klanten. Doordat ik ondertussen veel klanten goed ken, weet ik welke stijl het beste bij ze past. Super toch als ze dan helemaal blij en tevreden de winkel verlaten, mét een mooie outfit van Maxim’s?

Yvonne-site
Yvonne

Ik ben getrouwd en moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond. Ik werk alweer een aantal jaren met heel veel plezier bij Maxim’s. Het fijne bij Maxim’s is dat ik de klanten veel persoonlijke aandacht kan geven. Mijn dag kan dus ook niet meer stuk als men blij en met een tevreden gevoel naar huis gaat. Verder hou ik me ook bezig met de inkoop van de collectie. Het is altijd weer een uitdaging om een mooie uitgebalanceerde collectie in te kopen en heel gaaf om het uiteindelijk ook in de winkel te zien hangen.

Bertie-site
Bertie

In mijn vrije tijd ga ik graag lunchen met vriendinnen. Met mensen omgaan vind ik toch wel het allerleukste aan deze baan, leuk om te zien dat je mensen blij kunt maken met een goed advies en een gezellig gesprek. Ook ga ik regelmatig mee op inkoop, een mooie uitdaging en erg leuk om te doen. Bij Maxim’s is er een mooie balans tussen een het gemoedelijke en het zakelijke. Dat maakt deze baan erg leuk én boeiend.

Barbara-site
Barbara

Na 25 jaar oppasmoeder van verschillende gezinnen te zijn geweest en een aantal jaren in de kinderkleding te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de damesmode. Ik heb het me niet gemakkelijk gemaakt maar het is weer een mooie uitdaging. Het adviseren, combineren en de klanten tevreden de winkel uit laten gaan is boeiend en blijft een uitdaging voor me.


Natalie-site
Natalie
Sinds juli 2015 ben ik werkzaam bij Maxim’s. Ik woon in het prachtige dorp Oirschot samen met mijn vriend, heb een druk sociaal leven en geniet ervan mensen om me heen te hebben en gezellig te kletsen en/of samen te eten en drinken. Van oorsprong ben ik verpleegkundige in de verstandelijk gehandicaptenzorg en heb daar ruim 18 jaar gewerkt. Uiteindelijk ben ik bewust gestopt.
Ik liep regelmatig modeshows voor Maxim’s en kocht er naar tevredenheid mijn kleding waardoor ik me zekerder voelde en veel complimenten kreeg. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik nu lid ben van dit leuke team. Ook blijf ik nog een klein beetje mijn oude beroep beoefenen en dat is het zorgen en het blij maken van mensen.
Marleon-site
Marleon

Ik ben getrouwd en heb 1 zoon, kat Bumper en hondje Flint. Mijn hobby’s: shoppen, gezelschapspellen met vrienden, strandwandelingen maken en koken.

Van huis uit zit het verkopen in mijn bloed. Jaren geleden heb ik mijn eigen modezaak gehad in grote maten en heb daarna 13 jaar op kantoor gewerkt maar de modewereld bleef toch trekken. Klanten bij Maxim’s variëren in leeftijd en smaak en het is iedere dag een uitdaging om de klanten met een goed gevoeld de deur uit te zien gaan. Naast verkoop vind ik ook de inkoop en alle andere taken die bij het runnen van een winkel horen geweldig om te doen.

Hetty-site
Hetty

Ik ben getrouwd en heb twee dochters waarvan één in Canada woont. Mijn hobby’s zijn reizen maken naar mooie bestemmingen en leuke dingen doen met vrienden. Verder vind ik het superleuk brocante te verkopen op speciale brocante markten. 

Na 21 jaar telefonisch klanten geholpen te hebben bij een grote bank heb ik nu de beste overstap gemaakt door bij Maxim’s te gaan werken. De klant persoonlijk helpen en deze tevreden de deur uit zien gaan is het mooiste compliment. Zeker als ze een volgende keer graag terug komen. Ik voelde me meteen opgenomen in een warm nest bij Maxim’s, we hebben een leuke groep collega’s.