Over ons - Maxim's
15286
page,page-id-15286,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Over ons

maxims-over-ons
Damesmode in maat 44 t/m 58. Voor elke leeftijd en elke gelegenheid. Van sportief tot hip, van stijlvol tot klassiek.

Ons doel is om u mooier te maken! Met een team van 8 ervaren en enthousiaste medewerkers staan we dagelijks voor u klaar. Wij begeleiden u graag bij uw kledingkeuze en adviseren eerlijk en oprecht. Wij bieden een ruim assortiment met verschillende kledingstijlen voor alle leeftijden. Stijlvol, sportief, hip, klassiek, voor alles kunt u bij ons terecht. Daarnaast persoonlijke aandacht met een kopje koffie. U kunt voor de deur gratis parkeren en we zijn optimaal bereikbaar per openbaar vervoer. U bent van harte welkom!

milly
Milly Claes

Al 10 jaar eigenaar van Maxim’s. Komt uit het bedrijfsleven en heeft destijds haar hart gevolgd en van haar hobby haar werk gemaakt. Ze gaat al vanaf jonge leeftijd als plus size door het leven en wil graag de wereld laten zien dat je als vollere vrouw prachtig bent en gezien mag worden.

joke
Joke van de Biggelaar

Al ruim 7,5 jaar werk in met veel plezier bij Maxim’s. Elke dag is anders door de verscheidenheid aan werkzaamheden maar het allerleukste aspect vind ik het adviseren van de klanten. Doordat ik ondertussen veel klanten goed ken, weet ik welke stijl het beste bij ze past. Super toch als ze dan helemaal blij en tevreden de winkel verlaten, mét een mooie outfit van Maxim’s?

yvonne
Yvonne van de Bruggen

Ik ben Yvonne, getrouwd en moeder van 3 kinderen. In mijn vrije tijd wandel ik graag met onze hond. Naast mijn nagelsalon werk ik met heel veel plezier bij Maxim’s. Het fijne bij Maxim’s is dat ik de klanten veel persoonlijke aandacht kan geven. Mijn dag kan dus ook niet meer stuk als men blij en met een tevreden gevoel naar huis gaat.

bertie
Bertie van de Schoot

Ik werk sinds vorig jaar bij Maxim’s. In mijn vrije tijd ga ik graag lunchen met vriendinnen. Met mensen omgaan vind ik toch wel het allerleukste aan deze baan, leuk om te zien dat je mensen blij kunt maken met een goed advies en een gezellig gesprek. Bij Maxim’s is er een mooie balans tussen een het gemoedelijke en het zakelijke. Dat maakt deze baan erg leuk én boeiend.

Wat ik extra leuk vind aan Maxim’s is dat ze vanalles organiseren, bijvoorbeeld de modeshows of de VIP-avonden. Super! - Tineke
Natalie-LR
Natalie Hoogenkamp
Sinds juli 2015 ben ik werkzaam bij Maxim’s. Ik woon in het prachtige dorp Oirschot samen met mijn vriend, heb een druk sociaal leven en geniet ervan mensen om me heen te hebben en gezellig te kletsen en/of samen te eten en drinken. Van oorsprong ben ik verpleegkundige in de verstandelijk gehandicaptenzorg en heb daar ruim 18 jaar gewerkt. Uiteindelijk ben ik bewust gestopt.
Ik liep regelmatig modeshows voor Maxim’s en kocht er naar tevredenheid mijn kleding waardoor ik me zekerder voelde en veel complimenten kreeg. Daarom ben ik ontzettend blij dat ik nu lid ben van dit leuke team. Ook blijf ik nog een klein beetje mijn oude beroep beoefenen en dat is het zorgen en het blij maken van mensen.
barbara
Barbara Bouwmans

Na 25 jaar oppasmoeder van verschillende gezinnen te zijn geweest en een aantal jaren in de kinderkleding te hebben gewerkt, heb ik de overstap gemaakt naar de damesmode. Ik heb het me niet gemakkelijk gemaakt maar het is weer een mooie uitdaging. Het adviseren, combineren en de klanten tevreden de winkel uit laten gaan is boeiend en blijft een uitdaging voor me.

Marleon van Doleweerd
Linda
Ik kan eigenlijk altijd wel kan slagen bij Maxim’s en ik vind het erg fijn dat ik niet stad en land hoef af te lopen voor leuke kleding, ik kan zelfs parkeren voor de deur! - Marianne