Kom shoppen op afspraak!

Yes, goed nieuws! Vanaf 3 maart mogen winkels weer open voor winkelen op afspraak. Ook wij gaan natuurlijk onze deuren terug openen voor jullie. Zowel de winkel als de outlet opent gaat weer open. Ik vertel je graag hoe je een shopping afspraak maakt.

Contacteer ons telefonisch voor een afspraak

Om alle shopping aanvragen te centraliseren, vragen we je om een afspraak telefonisch te maken, en niet via facebook of mail. Zo zijn we zeker dat we elke aanvraag correct behandelen. Contact opnemen kan via het nummer 0499-375479. Je kan via dit nummer zowel voor de winkel als de outlet een afspraak maken. Neem gerust contact op, dan helpen we je graag verder. Een afspraak duurt telkens een uur. Benieuwd of er lastminute nog een plekje is? Tot 4 uur op voorhand mag je ons nog contacteren, dan kijken we het graag voor je na.

Veilig shoppen

We houden ons aan alle geldende veiligheidsmaatregelen en vragen jou dit ook te doen. Shoppen gebeurt met anderhalve meter afstand, ontsmette handen en een mondkapje. Zo is shoppen niet alleen gezellig, maar ook veilig en verantwoord. Hou je ook aan het afgesproken tijdstip en overschrijd de tijdslimiet niet, dan heeft iedereen een kans om te komen shoppen. Conform de opgelegde maatregelen mogen er tegelijkertijd maximum 2 klanten komen shoppen.

Sale shoppen? Dat kan!

Shop je graag sale? Alle sale hangt in onze outlet. Wil je na je gewone shopping afspraak dus graag ook nog even de sale bekijken? Vermeld dit dan bij het boeken van je afspraak, zodat er ook in de outlet een afspraak gemaakt kan worden voor jou. We kijken er naar uit je terug te verwelkomen!

10 reacties op “Kom shoppen op afspraak!”

  1. Hoi Riet,

   Vanaf aanstaande woensdag (3 maart 2021) is het mogelijk om op afspraak te komen shoppen bij ons. Om een afspraak te maken willen we je vragen om even te bellen naar 0499-375479.

   Hopelijk tot snel!

 1. Elly van den Broek

  He hallo,

  Graag wil ik een afspraak maken voor het shoppen. Volgende week woensdag middag vanaf 14.00 uur is dat mogelijk?

  Groetjes,
  Elly van den Broek

  1. Hoi Elly,

   Aanstaande woensdag zijn we helaas al volgeboekt. We willen je vragen om even te bellen naar 0499-375479 om een stopafspraak te maken. Groeten het team van Maxim’s

  1. Hoi Hanneke,

   Het is mogelijk om iemand mee te nemen naar je stopafspraak! Bel om een afspraak te maken even naar 0499-375479 en vermeld dat je graag met 2 personen wilt komen.

   Fijne dag!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *