blog header corona

Zo kan je online shoppen bij ons!

Omwille van de nieuwe maatregelen zijn ook wij tijdelijk gesloten, tot 19 januari. Ook wij vinden het natuurlijk erg belangrijk dat we met z’n allen het Coronavirus klein krijgen zodat we zo snel mogelijk weer terug kunnen gaan naar ons normale leven, gezond en wel.

Hopelijk lukt het ons met deze maatregelen. Leuk is natuurlijk anders, maar we gaan door, alleen dan online! Zoals jullie weten hebben we (nog?) geen webshop, maar je kan bij ons wel degelijk online shoppen. Ik vertel je er graag wat meer over.

Personal shopping beschikbaar!

Zin om te shoppen, of zoek je iets specifiek? Onze personal shoppers staan voor je klaar! Via Facebook, Whatsapp of Facetime nemen we je graag mee door onze collectie, zoeken we de leukste items voor je uit en beantwoorden we al je vragen. Die leuke persoonlijke touch & service waar we bij Maxim’s zo trots op zijn dus, maar dan online. Je kan ons hiervoor bellen, mailen of een facebookberichtje sturen, dan contacteren we je graag om een afspraak te maken.

Gratis verzending vanaf €75, mogelijkheid tot retourneren

Vanaf €75 betaal je geen verzendkosten, dan nemen wij deze graag voor eigen rekening. Pakketjes worden ook met een track&trace naar je opgestuurd. Wil je iets retourneren? Dat mag zeker, maar hou dan wel rekening met retourkosten.

Elke dag shows & inspiratie op Facebook

We zijn de grootste plussize winkel van Nederland, dus we hebben veel. Heel veel. Zo veel dat het soms lastig is om te tonen wat we hebben. Daarom kan je de komende tijd extra veel inspiratie verwachten op Facebook, in de vorm van leuke foto’s en filmpjes. Zo krijg je een beeld van wat er allemaal in de collectie is, door alle maten, stijlen en prijsklassen heen. Zie je iets dat je leuk vindt? Dan kan je ons altijd contacteren om het te bestellen. Ook voor vragen als “hoe valt het” en “welke maten heb je nog” mag je ons altijd een berichtje sturen. Dan kijken we het graag voor je na.

Dagelijkse modeshows

We deden al meer dan 50 shows dit jaar, maar we gaan nog even door, met terug elke dag modeshows op onze Facebookpagina. Van dinsdag tot en met zaterdag om 11u, en op maandag om 14u. Heb je nog een leuk idee voor een thema voor de show, of ben je benieuwd naar bepaalde items? Laat het ons dan zeker weten, we vinden het superleuk als je meedenkt. Uiteraard kan alles dat we showen achteraf ook geshopt worden (maar kijken voor de gezelligheid is ook leuk natuurlijk, je bent sowieso van harte welkom!).

Shop lokaal

Altijd een belangrijke boodschap, maar nu natuurlijk zeker. Ja, we weten hoe verleidelijk het is om te shoppen bij grote (inter)nationale webshops. En wij gaan jou ook zeker niet vertellen waar je wel en niet mag shoppen, dat moet je lekker zelf weten. Maar we vinden het natuurlijk wel super als je aan ons denkt. Weet dat wij heel blij worden met elk pakketje dat we de deur uit doen, en dat elke bestelling echt het verschil maakt voor ons. Dat geldt ook voor andere kleine ondernemers, dus ben je in de mogelijkheid, overweeg dan om lokaal te shoppen.

We zijn ontzettend dankbaar voor alle steun die we het afgelopen jaar van jullie konden ontvangen, en hopen dat die steun ook in de toekomst zo blijft. En net zoals jullie er voor ons zijn, willen wij ook voor jullie klaarstaan. Heb je een vraag over wat dan ook? Stuur ons dan een berichtje via Facebook, mail ons, bel ons of stuur ons desnoods een postduif. We horen graag van je.

Je vindt onze facebookpagina hier. Mailen kan via info@maxims.nl. We zijn telefonisch bereikbaar via 0499 375 479. Aarzel niet om ons te contacteren.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Onze winkel is tijdelijk gesloten, maar we staan voor je klaar.

Je kan ook online shoppen bij Maxim's!