Hoe wij omgaan met het coronavirus


 


Het zal jullie natuurlijk niet ontgaan zijn dat het Coronavirus verregaande gevolgen heeft voor iedereen. Het is daarom voor ons belangrijk om open en eerlijk te communiceren over de beslissingen die wij maken en wat je van ons kan verwachten de komende tijd.

Allereerst wil ik meegeven dat de winkel voorlopig open blijft, zolang overheidsmaatregelen dit toestaan. Hierin volgen wij de huidige maatregelen zoals opgelegd uit de overheid en de Wereldgezondheidsorganisatie. Wij nemen hierin de volgende 7 maatregelen:

  1. We wassen onze handen grondig en regelmatig
  2. We gebruiken papieren zakdoeken en handdoeken en gooien die na gebruik weg
  3. We werken niet als we ziek zijn
  4. We raken ons gezicht zo weinig mogelijk aan met onze handen
  5. We houden de nodige afstand in contact met anderen
  6. We maken contactoppervlakken zoals de pinautomaat zeer geregeld schoon
  7. We vragen om te pinnen en niet contant te betalen

Dat gezegd zijnde, is het duidelijk dat we de komende tijd Maxim’s zullen moeten aanpassen aan de huidige situatie. Dat is voor iedereen een spannende tijd, ook voor ons, maar van als we ergens van overtuigd zijn dan is het dit wel: samen staan we sterk.

Ik informeer jullie daarom ook graag over wat er de komende tijd zal veranderen bij Maxim’s.

Gratis verzending vanaf €100, mogelijkheid tot retourneren.

Onze focus ligt altijd op onze fysieke winkel. Om die reden hebben wij geen webshop. Wel versoepelen we de komende tijd onze maatregelen.  Verzendkosten zijn gratis vanaf €100. Stuur je het pakket graag retour? Dan kan dat. Deze kosten zijn wel op kosten van de klant. Alle bestellingen dienen op voorhand betaald te worden. Contacteer ons gerust als je hierover meer informatie wenst. Sale artikelen worden niet gratis verzonden.

Persoonlijke bezorgservice in een straal van 20km

Woon je in een straal van 20km rond de winkel? Dan kan je gebruikmaken van onze persoonlijke bezorgservice. Voor €5 verzendkosten brengen wij je pakje tot aan je voordeur, zodat je het veilig in ontvangst kan nemen. Wens je het pakje toch niet te houden? Dan halen wij het met dezelfde service gratis voor je op. Ook hiervoor geldt een minimumbedrag van €50. Contacteer ons gerust als je hierover meer informatie wenst.

Beschikbaar via facebook, email, telefoon & facetime om te shoppen

Normaal gezien kan je bij ons in de winkel terecht voor hulp en advies bij het shoppen. Ook voor wie niet naar de winkel kan komen, staan we graag klaar met hulp en advies. Dat kan in de vorm van een privébericht op Facebook, email, telefoon en zelfs via Facetime. Je vindt al onze contactinformatie onderaan. Aarzel niet om ons te contacteren, we zijn er voor jou.

Outlet geopend op afspraak

Normaal gezien is de outlet geopend van woensdag tot en met zaterdag. Ook hierin nemen we extra maatregelen. De outlet is momenteel niet meer geopend, maar kan wel geopend worden op afspraak. Kom je dus graag outletshoppen? Neem dan contact met ons op, dan maken we graag een afspraak zodat de outlet voor jou geopend kan worden.

Koopzondagen tijdelijk afgelast

Elke laatste zondag van de maand houden wij koopzondag. Gezien de huidige situatie, gaat dit voorlopig niet door. Wanneer we terug koopzondag doen, houden we jullie hiervan natuurlijk op de hoogte!

Extra inspiratie en verbondenheid

Maxim’s is altijd mogelijk geweest door de prachtige en warme groep vrouwen die jullie zijn. We zijn daar dankbaar voor. Met respect voor de moeilijkheden van de huidige situatie, willen we graag jullie de komende tijd blijven inspireren met filmpjes, foto’s en blogs. Niet om de winkel te promoten, maar omdat we jullie graag willen ondersteunen met een gevoel van warmte en inspiratie. We willen er voor jou zijn, en deze situatie versterkt dat gevoel alleen maar. Jullie steun en enthousiasme wordt hierin ook heel erg gewaardeerd, dus laat ons gerust weten via onze sociale media hoe het met je gaat en wat je graag voorbij ziet komen. We geven hier graag gehoord aan.

In een tijd als deze, willen we graag mensen inspireren met verbondenheid en zorg voor elkaar. De komende tijd lanceren we hiervoor meerdere initiatieven. Deze zullen aangekondigd worden op Facebook en via onze nieuwsbrieven. Laten we voor elkaar zorgen. Samen staan we sterk.

contactgegevens

email info@maxims.nl

telefoonnummer 0499 375 479. Aarzel niet om ons te contacteren.

Je vindt onze facebookpagina door hier te klikken. Stuur ons gerust een privébericht voor meer informatie.