Nieuw label bij Maxim's: Persona by Marina Rinaldi - Maxim's
20137
single,single-post,postid-20137,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Nieuw label bij Maxim’s: Persona by Marina Rinaldi

Persona by Marina Rinaldi

13 dec Nieuw label bij Maxim’s: Persona by Marina Rinaldi

High-end plussize label met Italiaanse allure

Marina Rinaldi ken je vast al wel. Dit Italiaanse high-end label maakt hele vrouwelijke en exclusieve kleding met een perfecte snit. Nu brengen zij al een tijdje het Label Persona, iets minder exclusief maar nog steeds high-end met uitstekende stoffen en pasvorm. Persona is ook een stuk jonger dan haar grote zus Marina Rinaldi en brengt zowel zakelijke als casual kleding maar dan met een speelse twist.

In het filmpje zie je Eric de Groot, agentuur van oa. Persona aan het woord alsook onze eigen Milly. Zij was die dag op inkoop in het World Fashion Centre en haar werd gevraagd waarom ze voor Persona heeft gekozen. 

Ondertussen druppelt er al heel langzaam wat nieuwe collectie binnen bij Maxim’s dus er is al een kleine greep uit de collectie binnen. We mogen wel zeggen dat het allemaal weer heerlijk fris oogt en daar zitten we natuurlijk allemaal op te wachten na een lange koude en grijze winter. Kom het zeker eens bekijken én passen en dan weet je meteen hoe een goede pasvorm oogt.

Grote maten mode Eindhoven best

plussize fashion persona by marina Rinaldi Eindhoven best

curvy plussize grote maten Eindhoven best

Geen reactie's

Geef een reactie