Maxim's modeshow voorjaar 2018, deel 1 - Maxim's
20275
single,single-post,postid-20275,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Maxim’s modeshow voorjaar 2018, deel 1

IntroFilmpje

02 mrt Maxim’s modeshow voorjaar 2018, deel 1

Gisteren was het weer zover, de modeshow van Maxim’s. We presenteerden onze nieuwste voorjaarsmode aan onze klanten mét onze klanten, want de traditie bij Maxim’s is dat we onze klanten vragen of ze willen meelopen in de modeshow. Onze collecties op ‘echte’ vrouwen, en daarmee bedoelen we natuurlijk niet dat professionele modellen niet echt zijn maar dat onze klanten allerlei maten en figuren hebben. Zo krijgt u het beste beeld van hoe de kleding op uw eigen lichaam kan vallen. En dat het onderling gezellig is dat snap je, want 3 shows lopen op een dag dat schept toch een beetje een band en zo ontstaan ook de leukste vriendschappen achteraf. 

Maar goed, terug naar de show. Zoals gezegd hielden we weer 3 shows, de eerste is altijd een beetje eng, de tweede loopt gesmeerd en bij de derde is alle spanning weg en gaan de remmen los 😉 Leuk ook altijd om te zien dat de eerste show helemaal van tevoren is samengesteld maar dat in de loop van de dag allerlei sets verkocht worden uit de show en dan mag het team (dat altijd keihard bezig is de modellen achter de schermen op tijd in de kleren te krijgen) snel improviseren om er weer een mooie set tussen te krijgen. Je snapt, een hoop hectiek achter de schermen maar oh zo leuk.

We hebben uiteraard, zoals je van ons gewend bent, weer alles op een rijtje gezet zodat je ook als je niet geweest bent toch weer even kunt meegenieten van al dat moois uit de show. We showden zo ongeveer 60 sets en dat is maar een kleine greep uit de collectie, de show is dan ook gewoon heerlijk ter inspiratie en we laten je dan de nieuwste trends en kleuren zien. Met onze totale collectie (en er komt nog steeds nieuws binnen) kunnen we wel 10 shows vullen maar wij denken dat je het beste gewoon zelf eens langs moet komen om alles met eigen ogen te kunnen bewonderen en passen. Hier is alvast deel 1 van de show, het 2e deel volgt morgen. Dus pak er een kop koffie bij of thee en ga er even lekker voor zitten. Veel kijkplezier!

Het team van Maxim’s

Geen reactie's

Geef een reactie