Fox Factor: nieuw jeanslabel bij Maxim's - Maxim's
20651
single,single-post,postid-20651,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive

Fox Factor: nieuw jeanslabel bij Maxim’s

fox factor jeans

22 aug Fox Factor: nieuw jeanslabel bij Maxim’s

There’s new jeans label in town! Dit Belgische jeanslabel voor grotere maten bestaat al een paar jaar maar is dit jaar voor het eerst verkrijgbaar bij Maxim’s. Volgens eigen zeggen zijn ze ‘Obsessed with your curves’ en dat houdt in dat ze er alles aan gedaan hebben om de fit perfect te krijgen. Overigens wordt dit label volledig in Europa geproduceerd met de beste Italiaans denim.

fox factor jeans

Belofte

Wat Fox Factor belooft is: Geen afzakkende jeans meer, geen gapend gat in de rug, geen kapotte jeans meer tussen de benen van de wrijving. We waren meteen enthousiast bij Maxim’s en hebben ze in diverse kleuren ingekocht: van lichtblauw tot donkerblauw, grijs en zwart, van stonewashed tot een normale wassing. Alle modellen zijn skinny, sommige modellen zijn high waisted en we hebben een model die een beetje cropped is, oftewel driekwart met een omslag. Ze zijn er van maat 44 tot en met maat 52 en de prijzen van de jeans zijn €94,95 en €99,95, afhankelijk van het model.

FoxFactor-1

Nieuwe jeans als je van maat veranderd binnen 1 jaar

Wat? Ja je leest het goed. Fox Factor belooft dat als jij van maat veranderd je binnen 1 jaar na aankoop een nieuw passend exemplaar mag uitkiezen*. Waarom doen ze dat hoor ik je denken? Bij Fox Factor hebben ze gemerkt dat curvy vrouwen het vaak lastig vinden in zichzelf te investeren, en de uitgave voor een goed zittende jeans is dan een moeilijke keuze. Dus investeert Fox Factor in jou. Dat is mooi nieuws toch? 

Kom ze eens uitproberen, we hopen dat jij net zo enthousiast bent als wij.

Het team van Maxim’s

 

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Grote maten jeans

plussize jeans

curvy jeans

Geen reactie's

Geef een reactie